Budujeme udržitelné podniky
již přes 10 let

Nabízíme komplexní služby ve všech oblastech firemní udržitelnosti a ESG. Podívejte se na naši nabídku a přečtěte si o tom, kdo jsme.
Budujeme udržitelné podniky již přes 10 let

Nabízíme komplexní služby ve všech oblastech firemní udržitelnosti a ESG. Podívejte se na naši nabídku a přečtěte si o tom, kdo jsme.
Jsme mezinárodní konzultační agentura s nadšením pro udržitelnost a s téměř 10 lety zkušeností na trhu.

Byli jsme založeni v Londýně, sídlíme v Praze a působíme po celé střední a východní Evropě. U firem usilujeme o skutečný udržitelný dopad.


Jako certifikovaná B Corp společnost se zaměřujeme na propojení společenské a environmentální odpovědnosti s obchodní strategií tak, aby se docílilo lepší návratnosti investic napříč celou společností.

Naše služby

Pomůžeme vám s udržitelným růstem. Naši klienti jsou firmy všech velikostí, odvětví i ve všech fázích jejich ESG cesty. Neváhejte nás kontaktovat.
ESG audity a analýzy udržitelnosti, vývoj strategie a komplexní transformační projekty
Soulad s právními předpisy EU, globálními standardy a rámci udržitelnosti (GRI atd.), copywriting a design
ESG audity dle legislativy CSRD s konkrétními doporučeními a akčním plánem pro firmu
Návrh vhodných ratingů, dodání informací, pracujeme s EcoVadis, Sustainalytics a další
Výpočet uhlíkové stopy a její kompenzace, nastavení procesů cirkulární ekonomiky, obnova přírody
Nastavení strategie a hodnot, školení, zapojení stakeholderů, komunikace bez greenwashingu
Semináře, workshopy a školení pro ESG manažery, odborníky na komunikaci a management.
Pojďme se bavit o ESG!
Zjistěte více o nadcházející legislativě a trendech v této oblasti. Rádi si s vámi domluvíme 20minutové online setkání. Napište nám nebo rovnou zavolejte.
Proč s námi spolupracovat?
Pomáháme firmám uspět na jejich cestě za udržitelností, která umí přilákat kapitál, najít nové možnosti příjmu a být atraktivnějším zaměstnavatelem.
  • 1
    Mezinárodní odbornost a globální dosah
    Naše metodika je založena na znalosti legislativy, globálních standardů, certifikací a žebříčků hodnocení v oblasti udržitelnosti a ESG v kombinaci se znalostí místních trhů. Jsme napojeni na síť odborníků a mezinárodních organizací v Evropě i ve světě. Pracujeme s partnerskými organizacemi s globálním dosahem a dokážeme pokrýt všechny vaše trhy.
  • 2
    ESG jako výhodný business case
    Ať se tomu říká ESG, udržitelnost, trojí zodpovědnost nebo společenská odpovědnost firem (CSR), byli jsme od začátku u toho a podíleli se na vývoji firemní udržitelnosti v Evropě. Přitom jsme vždy zdůrazňovali, že s ESG vyhrává každý. Naším cílem bylo a je ukázat firemním lídrům, že environmentální a společenská odpovědnost integrovaná do obchodní strategie vede k ještě silnějšímu finančnímu výsledku než doposud.
  • 3
    Komplexní ESG nabídka s individuálním přístupem
    Nastavíme vaše ambice v oblasti udržitelnosti tak, aby byly v souladu s požadavky trhu, vaším odvětvím a strategickými cíli, ať už se chcete stát lídrem v oblasti nebo jen splnit regulační požadavky. Díky naší síti expertů a zkušenostem Flagship týmu v oblasti reportingu, strategického poradenství, komunikace a práce se stakeholdery vás podpoříme ve všech aspektech firemního ESG.
  • 4
    Nadšenci do udržitelnosti, kteří s vámi potáhnou za jeden provaz
    Máme tým ESG odborníků, které spojuje osobní přesvědčení, že může změnit věci k lepšímu. Nebojíme se náročných diskuzí a nesoudíme knihu podle obalu. Potkáme vás tam, kde se na své cestě právě nacházíte a budeme vám oporou na cestě od slov k činům. Nepracujeme jen pro formu, ale nabízíme nápaditý, svěží a globální pohled na věc spojený s nadšením pro udržitelnost.
S kým spolupracujeme
Máme radost z toho, že mezi naše klienty patří samé skvělé společnosti. Snažíme se s nimi budovat dlouhodobé a hodnotné vztahy, díky kterým se cesta k udržitelnosti stává úspěšnou.
S kým spolupracujeme
Máme radost z toho, že mezi naše klienty patří samé skvělé společnosti. Snažíme se s nimi budovat dlouhodobé a hodnotné vztahy, díky kterým se cesta k udržitelnosti stává úspěšnou.

Novinky

Přečtěte si o novinkách, trendech, pozitivních firemních příkladech a o tom, jak přistupujeme k celé oblasti korporátního ESG.
    Buďte první, kdo se dozví o všech novinkách!
    Jednou za měsíc vám zašleme náš newsletter - a samozřejmě žádný spam.

    Kontaktujte nás

    Napište nám, zavolejte nebo nás přijďte navštívit do naší kanceláře v centru Prahy, kde si spolu můžeme dát výbornou fairtrade kávu.
    +420 222 317 685
    info@flagshipimpact.com
    Flagship Impact s.r.o.
    Vězeňská 859/9, 110 00 Praha 1 - Staré Město
    IČO: 19306571, DIČ: CZ19306571
    Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z webu.